Aanmelden

  

U kunt hier uw interesse tonen. U stuurt een mail met een link naar uw Facebook pagina en/of website. Vergeet niet uw telefoonnummer te vermelden. Wij bekijken u en uw werk o.b.v.

  1. Waar exposeert u?
  2. Exposeert u regelmatig?
  3. De kwaliteit van uw werk beoordelen wij. Museumplein is uniek net als onze expositie in de Hermitage. De bezoekers verwachten kwaliteit.
  4. U als kunstenaar. U bent ook het visitekaartje van de expositie.

Bewaking van uw werk en ons paviljoen, 24/7

U ontvangt binnen 48uur een mail met daarin, onze beslissing. U gaat exposeren op het Museumplein en daarom moeten wij een duidelijk beeld krijgen, van uw mogelijkheden en wat u wilt bereiken. Op het Museumplein krijgt u de maximale aandacht en is de verkoop bovenmatig.  Onze focus is op de kunstenaars die weloverwogen exposeren, en een professionele opleiding hebben gevolgd. Ook autodidacten krijgen bij ons de mogelijkheid.  Voor de ‘reizende’ groep van kunstenaars die overal exposeren, in een hal buiten de stad, in een sporthal of op een vies tafeltje, zijn er genoeg mogelijkheden, maar niet op het Museumplein.

U geeft aan welke afmeting van stand u wenst. U krijgt hierna een aanbieding en melden wij uw mogelijkheden. Wij kunnen aantonen dat regelmatig kunstenaars bij ons ontdekt worden door Musea, galeries en/of journalisten.


Totaal 10.00×10.00 en 12.00×40.00

 


Wij hanteren vaste prijzen en zullen NOOIT een expositie opvullen.  2 mogelijkheden zijn er:

  • 3.00meter achterwand met 2 zijwand van 2.00 mtr.  (  Euro 850,00 ex btw)
  • Middenwand per strekkende meter met een min. van 2 en max 5.( Euro 185,00 ex btw). 2 zijdewanden van 1.00meter.

Prijzen zijn inclusief deelname aan de catalogus met 1 pagina, vloerbedekking en professionele verlichting. U krijgt badges, u krijgt 2 stoelen en een tafeltje. Prijs is inclusief de openingslunch in Rijks(museum) van Amsterdam voor de exposanten. Wij bezoeken alle exposanten voorafgaand  aan de expositie. De indeling maken we samen met u.

De transparante unit van ruim 10.00 x10.00 meter is voor keramiek, glaskunst en beelden. Prijzen op aanvraag